SCHUDLA SOM 45 KG ZA 1 ROK - Holcombe W. - Antikvariát Starý svet

SCHUDLA SOM 45 KG ZA 1 ROK

Product Description

skutočný príbeh dievčaťa, ktoré to dokázalo… ..Snažíte sa schudnúť? Tak tentoraz naozaj schudnite! Zabudnite na zázračné pilulky, spoľahlivo fungujúce diéty a iné “zaručené” metódy! Autorka knihy trpela silnou obezitou.
Život však vzala pevne do svojich rúk a za rok sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 45 kilogramov. Návod? Nijaké kúzla, žiadne lekárske zákroky. Len zdravá strava a cvičenie. Kniha plná energie vám nielen vtipne poradí, čo robiť, ale prezradí aj to, s akými pocitmi autorka prežívala svoje chudnutie.

Ďalšie informácie

Holcombe Whitney
Žánre

Literatúra faktu > pamäte & memoáre
Medicína / Zdravie > jóga & cvičenia
Medicína / Zdravie > výživa & diéty

Krajina autora neuvedené
Storočie autora neuvedené
Podpis
Vydavateľstvo Fragment
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2014
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Liptáková Ema
Ilustrácie čiernobiele kresby cvikov
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 208
Stav dobrý až opotrebovaný, bez pečiatok a vpisov, zalomená zadná papierová knižná doska, samotný knižný blok v poriadku
Anotácia skutočný príbeh dievčaťa, ktoré to dokázalo... ..Snažíte sa schudnúť? Tak tentoraz naozaj schudnite! Zabudnite na zázračné pilulky, spoľahlivo fungujúce diéty a iné "zaručené" metódy! Autorka knihy trpela silnou obezitou. Život však vzala pevne do svojich rúk a za rok sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 45 kilogramov. Návod? Nijaké kúzla, žiadne lekárske zákroky. Len zdravá strava a cvičenie. Kniha plná energie vám nielen vtipne poradí, čo robiť, ale prezradí aj to, s akými pocitmi autorka prežívala svoje chudnutie.
Skladové číslo007558
schudla som 45 kg za 1 rok

290

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo