ČÍNSKE VRAŽDY V BLUDISKU. ČÍNSKE VRAŽDY KLINCOM - van Gulik

ČÍNSKE VRAŽDY V BLUDISKU. ČÍNSKE VRAŽDY KLINCOM

Product Description

dve diela v jednom spoločnom vydaní: Čínske vraždy v bludisku a Čínske vraždy klincom patria do série románov o sudcovi Tim, ktorých autorom je Robert van Gulik (1910-1967), holandský diplomat a znalec dejín Číny a čínskej kultúry. Van Gulik čerpá zápletky svojich kníh z celej čínskej literatúry, najmä však z populárnych detektívnych románov, ktoré sa prvý raz zjavili v sedemnástom storočí. Príbehy o sudcovi Tim nám poskytnú živší pohľad na tradičnú Čínu ako mnohé učebnice, monografie či historické dokumenty. Zachycujú život v kvitnúcich mestách imperiálnej Číny predtým, ako ich narušili vonkajšie moderné vplyvy.

Ďalšie informácie

van Gulik Robert
Žánre

Beletria > detektívky & krimi
Beletria > próza svetová

Krajina autora Holandsko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Pravda
Edícia Členská knižnica Pravda
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1990
Náklad 62000
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Breznický Michal
Ilustrácie Krížik Ján (obálka, väzba, frontispice)
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 432
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia dve diela v jednom spoločnom vydaní: Čínske vraždy v bludisku a Čínske vraždy klincom patria do série románov o sudcovi Tim, ktorých autorom je Robert van Gulik (1910-1967), holandský diplomat a znalec dejín Číny a čínskej kultúry. Van Gulik čerpá zápletky svojich kníh z celej čínskej literatúry, najmä však z populárnych detektívnych románov, ktoré sa prvý raz zjavili v sedemnástom storočí. Príbehy o sudcovi Tim nám poskytnú živší pohľad na tradičnú Čínu ako mnohé učebnice, monografie či historické dokumenty. Zachycujú život v kvitnúcich mestách imperiálnej Číny predtým, ako ich narušili vonkajšie moderné vplyvy.
Skladové číslo006633

Ukážky knihy

cinske vrazdy v bludisku cinske vrazdy klincom – antikvariat stary svet
cinske vrazdy v bludisku cinske vrazdy klincom

290

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť