CHRÁŇ MOJE TAJOMSTVÁ - Riečanská Lucia - Antikvariát Starý svet

CHRÁŇ MOJE TAJOMSTVÁ

Product Description

Lena Riečanská píše knihy pre deti, mládež aj dospelých. Príbehy opisujú radosti aj starosti reálneho života. Citlivo sa dotýkajú aktuálnych problémov a smerujú k možnosti riešenia. A o čom je jej nová knižka? Ôsmačka Sofia a jej mladší brat Šimon to vôbec nemajú ľahké. Vyrovnávajú sa so stratou mamy, ktorá zahynula pri autohavárii. Zahŕňala ich láskou, naučila ich milovať prírodu a vnímať jej krásy. Sofia dostala do vienka aj cit k hudbe. Pripravovaný klavírny koncert má byť venovaný mame. Otec deťom predstaví mladú dámu, ktorá mu viditeľne vôbec nie je ľahostajná. Rôznymi spôsobmi bojujú proti falošnej votrelkyni. Sofia si citlivo chráni najtajnejšie pocity. Zveruje ich denníku. Otec odchádza do zahraničia, deti sa proti svojej vôli z hlavného mesta sťahujú do malej dedinky na opačnom konci Slovenska. A začína sa nový život. Vôbec nie nudný, práveže zaujímavý a plný rôznych zážitkov. Starí rodičia, noví priatelia, škola aj malý psík, ktorého nájdu za dedinou, to všetko im spestruje život. A, samozrejme, hudba, šport a okolitá príroda. Poďte si knižku prečítať, dozviete sa viac..

Ďalšie informácie

Riečanská Lucia
Žánre

Beletria > próza slovenská & česká
Detská literatúra > násťročný čitateľ

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2020
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie Kellenberger Martin
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 177
Stav dobrý až veľmi dobrý, bez pečiatok, vpisov, či poškodení, kniha nemá prebal
Anotácia Lena Riečanská píše knihy pre deti, mládež aj dospelých. Príbehy opisujú radosti aj starosti reálneho života. Citlivo sa dotýkajú aktuálnych problémov a smerujú k možnosti riešenia. A o čom je jej nová knižka? Ôsmačka Sofia a jej mladší brat Šimon to vôbec nemajú ľahké. Vyrovnávajú sa so stratou mamy, ktorá zahynula pri autohavárii. Zahŕňala ich láskou, naučila ich milovať prírodu a vnímať jej krásy. Sofia dostala do vienka aj cit k hudbe. Pripravovaný klavírny koncert má byť venovaný mame. Otec deťom predstaví mladú dámu, ktorá mu viditeľne vôbec nie je ľahostajná. Rôznymi spôsobmi bojujú proti falošnej votrelkyni. Sofia si citlivo chráni najtajnejšie pocity. Zveruje ich denníku. Otec odchádza do zahraničia, deti sa proti svojej vôli z hlavného mesta sťahujú do malej dedinky na opačnom konci Slovenska. A začína sa nový život. Vôbec nie nudný, práveže zaujímavý a plný rôznych zážitkov. Starí rodičia, noví priatelia, škola aj malý psík, ktorého nájdu za dedinou, to všetko im spestruje život. A, samozrejme, hudba, šport a okolitá príroda. Poďte si knižku prečítať, dozviete sa viac..
Skladové číslo008747
chran moje tajomstva

500

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť