MANŽELSKÝ ZVÄZOK - Probstová Jennifer - Antikvariát Starý svet

MANŽELSKÝ ZVÄZOK

Product Description

Sestry Conteové Carina a Venezia našli svoje šťastie v náručí bohatých a skvelých mužov. Julietta, tretia sestra, nesie na svojich pleciach zodpovednosť za rodinné pekárenské impérium La Dolce Famiglia a ani jej nenapadne, že by na svete mohlo byť ešte niečo vzrušujúcejšie než jej práca… až kým sa na scéne neobjaví Sawyer Wells, stelesnenie mužskej dokonalosti.

Sawyer naruší pokoj jej bezpečného rodinného prístavu neodolateľnou ponukou: Juliettin podnik sa môže stať exkluzívnym dodávateľom a partnerom jeho nového medzinárodného reťazca hotelov.

Juliette sa už v živote neraz popálila. Dôverovať človeku, ktorý ju jediným pohľadom prinúti, aby aj vo svojej kancelárii myslela na všetko len nie na prácu, sa zdá nanajvýš nerozumné. Má zahodiť jedinečnú šancu, ktorá rodinnému podniku zabezpečí slávu a prosperitu, alebo riskovať na prvý pohľad nemožnú kombináciu chladného biznisu a spaľujúcej vášne?

Ďalšie informácie

Probstová Jennifer
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2014
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Fedorová Martina
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 367
Stav veľmi dobrý až výborný
Anotácia Sestry Conteové Carina a Venezia našli svoje šťastie v náručí bohatých a skvelých mužov. Julietta, tretia sestra, nesie na svojich pleciach zodpovednosť za rodinné pekárenské impérium La Dolce Famiglia a ani jej nenapadne, že by na svete mohlo byť ešte niečo vzrušujúcejšie než jej práca... až kým sa na scéne neobjaví Sawyer Wells, stelesnenie mužskej dokonalosti. Sawyer naruší pokoj jej bezpečného rodinného prístavu neodolateľnou ponukou: Juliettin podnik sa môže stať exkluzívnym dodávateľom a partnerom jeho nového medzinárodného reťazca hotelov. Juliette sa už v živote neraz popálila. Dôverovať človeku, ktorý ju jediným pohľadom prinúti, aby aj vo svojej kancelárii myslela na všetko len nie na prácu, sa zdá nanajvýš nerozumné. Má zahodiť jedinečnú šancu, ktorá rodinnému podniku zabezpečí slávu a prosperitu, alebo riskovať na prvý pohľad nemožnú kombináciu chladného biznisu a spaľujúcej vášne?
Skladové číslo003138

Ukážky knihy

manzelsky zvazok 1
manzelsky zvazok

800

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo