kniha KONKLÁVE - Pazzi Roberto - Antikvariát Starý svet

KONKLÁVE

Product Description

Po smrti najvyššieho hodnostára katolíckej cirkvi sa v Ríme zíde zhromaždenie kardinálov, konkláve, ktoré má zvoliť nového pápeža. Kardináli nesmú opustiť priestory Apoštolského paláca, kým sa nedohodnú na spoločnom kandidátovi, nech by to trvalo akokoľvek dlho. Pokojný chod starodávneho rituálu narúšajú pohromy a nečakané prekážky – premnožené myši, škorpióny, ba i smrť –, ale poslanie sa musí splniť stoj čo stoj. Čitateľ sa dozvie množstvo zaujímavých detailov zo zákulisia tohto nie každodenného cirkevného obradu v slávnej Sixtínskej kaplnke.

Ďalšie informácie

Pazzi Roberto
Žánre

Beletria > próza svetová

Krajina autora Taliansko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovart
Edícia MM
Zväzok v edícii 42.
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2003
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Štefánková Mária
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 211
Stav veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Po smrti najvyššieho hodnostára katolíckej cirkvi sa v Ríme zíde zhromaždenie kardinálov, konkláve, ktoré má zvoliť nového pápeža. Kardináli nesmú opustiť priestory Apoštolského paláca, kým sa nedohodnú na spoločnom kandidátovi, nech by to trvalo akokoľvek dlho. Pokojný chod starodávneho rituálu narúšajú pohromy a nečakané prekážky – premnožené myši, škorpióny, ba i smrť –, ale poslanie sa musí splniť stoj čo stoj. Čitateľ sa dozvie množstvo zaujímavých detailov zo zákulisia tohto nie každodenného cirkevného obradu v slávnej Sixtínskej kaplnke.
Skladové číslo008504

Ukážky knihy

konklave – pazzi – antikvariat stary svet
konklave – pazzi

900

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť