MUŽ IBA PRE MŇA - Lindseyová Johanna - Antikvariát Starý svet

MUŽ IBA PRE MŇA

Product Description

Amanda a Marian Latonové sú jednovaječné dvojčatá, no povahou sú rozdielne ako deň a noc. Amanda je krásna, ale nepríjemná, Marian je milá, avšak svoju krásu skrýva, lebo iba tak sa môže chrániť pred sestrinou žiarlivosťou. Po nečakanej smrti ich bohatého otca odchádzajú na ranč k tete Kathleen. Tam sa zoznámia s príťažlivým Chadom Kinkaidom, ktorý sa Marian ihneď zapáči. Ale ako každého iného muža, aj Chada najprv očarí Amandina krása. Čoskoro si však uvedomí, čo sa skrýva za Marianiným nepekným zovňajškom a že práve ona je žena, s ktorou chce byť. Podarí sa mu však presvedčiť ju, že je preňho jediná?

Ďalšie informácie

Lindseyová Johanna
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2005
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Melcerová Jana
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - menší (17 - 18,5cm)
Počet strán 317
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia Amanda a Marian Latonové sú jednovaječné dvojčatá, no povahou sú rozdielne ako deň a noc. Amanda je krásna, ale nepríjemná, Marian je milá, avšak svoju krásu skrýva, lebo iba tak sa môže chrániť pred sestrinou žiarlivosťou. Po nečakanej smrti ich bohatého otca odchádzajú na ranč k tete Kathleen. Tam sa zoznámia s príťažlivým Chadom Kinkaidom, ktorý sa Marian ihneď zapáči. Ale ako každého iného muža, aj Chada najprv očarí Amandina krása. Čoskoro si však uvedomí, čo sa skrýva za Marianiným nepekným zovňajškom a že práve ona je žena, s ktorou chce byť. Podarí sa mu však presvedčiť ju, že je preňho jediná?
Skladové číslo008360
muz iba pre mna

390

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť