TANEC S DIABLOM - Kenyonová Sherrilyn - Antikvariát Starý svet

TANEC S DIABLOM

Product Description

5. diel série Temní lovci – Ďalšia kniha z Kenyonovej série o Temných lovcoch o nesmrteľných upíroch poloľuďoch-pološelmách, chrániacich ľudstvo pred dajmonmi živiacimi sa ľudskými dušami.

Z New Orleansu nás autorka tentoraz zavedie do drsnej pustatiny na Aljaške. Tu sa vo vyhnanstve ocitol Zarek, najhorší z temných lovcov. Všetci sa ho stránia a boja, dokonca aj grécka bohyňa, ktorá ho stvorila. Za chybu, ktorej sa dopustil na svojej poslednej misii, ho čaká trest – smrť. Fyzicky krásny, ale poznačený predchádzajúcim životom gréckorímskeho otroka sa dostáva do rúk Astrid, nymfy spravodlivosti, od ktorej závisí jeho vykúpenie z deväťstoročnejročnej izolácie. Lenže Astrid ešte nikdy nikoho neomilostila. Jediný muž, ktorému sa to takmer podarilo, ju zradil a zlomil jej srdce. V zrube zapadnutom snehom však nymfa aj Zarek zistia, že s láskou prichádza ich druhá šanca. Podarí sa im ju využiť?

Ďalšie informácie

Kenyonová Sherrilyn
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica
Beletria > sci-fi & fantasy & horor

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2013
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Horváthová Zuzana
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - menší (17 - 18,5cm)
Počet strán 325
Stav dobrý
Anotácia 5. diel série Temní lovci - Ďalšia kniha z Kenyonovej série o Temných lovcoch o nesmrteľných upíroch poloľuďoch-pološelmách, chrániacich ľudstvo pred dajmonmi živiacimi sa ľudskými dušami. Z New Orleansu nás autorka tentoraz zavedie do drsnej pustatiny na Aljaške. Tu sa vo vyhnanstve ocitol Zarek, najhorší z temných lovcov. Všetci sa ho stránia a boja, dokonca aj grécka bohyňa, ktorá ho stvorila. Za chybu, ktorej sa dopustil na svojej poslednej misii, ho čaká trest – smrť. Fyzicky krásny, ale poznačený predchádzajúcim životom gréckorímskeho otroka sa dostáva do rúk Astrid, nymfy spravodlivosti, od ktorej závisí jeho vykúpenie z deväťstoročnejročnej izolácie. Lenže Astrid ešte nikdy nikoho neomilostila. Jediný muž, ktorému sa to takmer podarilo, ju zradil a zlomil jej srdce. V zrube zapadnutom snehom však nymfa aj Zarek zistia, že s láskou prichádza ich druhá šanca. Podarí sa im ju využiť?
Skladové číslo002935

Ukážky knihy

tanec s diablom 1
tanec s diablom

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo