HĽADAČI DIAMANTOV - Haas Rudolf - Antikvariát Starý svet

HĽADAČI DIAMANTOV

Product Description

vlastné meno autora Teofil Ušák – známy prekladateľ dobrodružnej literatúry (prekladal z francúzštiny, nemčiny, angličtiny a taliančiny) písal vlastnú tvorbu pod rôznymi pseudonymami, jedným z nich je i Rudolf Haas (ďalšie npr.: Boris Vasiljevskij, G. Hamilton, či Gabriel Falk); anotácia: Pútavý a vzrušujúci román o dobrodružstvách hľadačov diamantov na ostrove ľudožrútov. Hľadači diamantov plávajú z Austrálie do južných morí omámení leskom diamantov. Ostrov, na ktorom leží diamantová roklina, je plný nebezpečenstiev a predsa láka a volá, priťahuje hľadačov diamantov ako tajomný magnet.

Ďalšie informácie

Haas Rudolf
Žánre

Beletria > próza slovenská & česká
Detská literatúra > násťročný čitateľ
Dobrodružná literatúra > vydania po roku '48

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Obzor
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1969
Náklad 20000
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie Ušáková Anna
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 168
Stav výraznejšie opotrebovaný, väzba na impresume a tiráži prelepená páskou, pečiatky, strana 155-156 uvoľnená z väzby, vložená
Anotácia vlastné meno autora Teofil Ušák - známy prekladateľ dobrodružnej literatúry (prekladal z francúzštiny, nemčiny, angličtiny a taliančiny) písal vlastnú tvorbu pod rôznymi pseudonymami, jedným z nich je i Rudolf Haas (ďalšie npr.: Boris Vasiljevskij, G. Hamilton, či Gabriel Falk); anotácia: Pútavý a vzrušujúci román o dobrodružstvách hľadačov diamantov na ostrove ľudožrútov. Hľadači diamantov plávajú z Austrálie do južných morí omámení leskom diamantov. Ostrov, na ktorom leží diamantová roklina, je plný nebezpečenstiev a predsa láka a volá, priťahuje hľadačov diamantov ako tajomný magnet.
Skladové číslo004755

Ukážky knihy

hladaci diamantov – antikvariat stary svet
hladaci diamantov

140

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo