SEX A VYDATÁ ŽENA - Chesser Eustace - Antikvariát Starý svet

SEX A VYDATÁ ŽENA

Product Description

Dr. Eustace Chesser patrí medzi svetové autority v oblasti sexuálnej problematiky. Vydal vyše dvoch desiatok kníh; v tejto, zatiaľ posledne], venuje svoju pozornosť postaveniu a ťažkostiam vydatej ženy. Odhaľuje mýty a povery, ktoré sme prijali od spoločnosti a ktorým nevedomky splácame daň. Na rozdiel od iných odborných príručiek dr. Chesser nevidí sexuálny život človeka izolovane od ostatných zložiek a ukazuje nám, ako sa i do tejto najintímnejšej sféry prenášajú spoločenské a kultúrne vplyvy. (viac viď foto)

Ďalšie informácie

Chesser Eustace
Žánre

Medicína / Zdravie > sexualita & intimita

Krajina autora Škótsko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Tatran
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1970
Náklad 33000
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Vilikovský Pavel
Ilustrácie bez obrazových príloh
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 284
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, chýbajúci prebal
Anotácia Dr. Eustace Chesser patrí medzi svetové autority v oblasti sexuálnej problematiky. Vydal vyše dvoch desiatok kníh; v tejto, zatiaľ posledne], venuje svoju pozornosť postaveniu a ťažkostiam vydatej ženy. Odhaľuje mýty a povery, ktoré sme prijali od spoločnosti a ktorým nevedomky splácame daň. Na rozdiel od iných odborných príručiek dr. Chesser nevidí sexuálny život človeka izolovane od ostatných zložiek a ukazuje nám, ako sa i do tejto najintímnejšej sféry prenášajú spoločenské a kultúrne vplyvy. (viac viď foto)
Skladové číslo004494

Ukážky knihy

sex a vydata zena – antikvariat stary svetsex a vydata zena – antikvariat stary svet 1sex a vydata zena – antikvariat stary svet 2sex a vydata zena – antikvariat stary svet 3
sex a vydata zena

330

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo