ÍRSKA ROMANCA - Binchyová Maeve - Antikvariát Starý svet

ÍRSKA ROMANCA

Product Description

Hodiny taliančiny na dublinskom gymnáziu majú na rozdiel od iných jazykových kurzov osobitú príchuť… spájajú sa v nich sny a túžby ľudí z rozličného prostredia i rozličného veku. Rojkov ako je Aidan Dunne, ktorý márne čaká celý život na povýšenie a hľadá novú sebadôveru. Signory, ktorá nasledovala milovaného muža do ďalekej Sicílie a čakala naňho dvadsaťtri rokov. Connie, ktorej manželstvo zlyhá napriek všetkým očakávaniam. Billa Burka, mladého bankového úradníka, plného obáv vyvolaných márnotratnou priateľkou. Mladučkej Kathy Clarkovej, hľadajúcej samu seba, ktorá pozná tajomstvo, ako zmeniť svoj svet. A napokon Laddyho, hotelového vrátnika s dojemnou nádejou v srdci. Títo všetci sa neubránia magickému vplyvu ženy, ktorá pozná dušu slnečného talianskeho juhu a jeho kultúry ako nikto a pod ktorej vedením sa upínajú na vytúženú cestu do malebného Ríma. Je tu totiž šanca pretvoriť vlastný všedný život a sny v skutočnosť…

Ďalšie informácie

Binchyová Maeve
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora Írsko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2001
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Diamantová Elena
Ilustrácie Pernecký Jozef (cover)
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 358
Stav dobrý, vpis perom (meno býv. majiteľky) na prednej predsádke, bez pečiatok
Anotácia Hodiny taliančiny na dublinskom gymnáziu majú na rozdiel od iných jazykových kurzov osobitú príchuť... spájajú sa v nich sny a túžby ľudí z rozličného prostredia i rozličného veku. Rojkov ako je Aidan Dunne, ktorý márne čaká celý život na povýšenie a hľadá novú sebadôveru. Signory, ktorá nasledovala milovaného muža do ďalekej Sicílie a čakala naňho dvadsaťtri rokov. Connie, ktorej manželstvo zlyhá napriek všetkým očakávaniam. Billa Burka, mladého bankového úradníka, plného obáv vyvolaných márnotratnou priateľkou. Mladučkej Kathy Clarkovej, hľadajúcej samu seba, ktorá pozná tajomstvo, ako zmeniť svoj svet. A napokon Laddyho, hotelového vrátnika s dojemnou nádejou v srdci. Títo všetci sa neubránia magickému vplyvu ženy, ktorá pozná dušu slnečného talianskeho juhu a jeho kultúry ako nikto a pod ktorej vedením sa upínajú na vytúženú cestu do malebného Ríma. Je tu totiž šanca pretvoriť vlastný všedný život a sny v skutočnosť...
Skladové číslo008363
irska romanca

500

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo

Ctení zákazníci.

Oznamujeme Vám, že v čase 27.4. až 3.5. budeme fyzicky sťahovať knihy z e-shopu do nových priestorov našej kamennej predajne.
Preto Vás v tomto období prosíme o trpezlivosť ohľadom odosielania či potvrdzovania dostupnosti kníh z Vašich objednávok.

Vo výsledku - od 6.5.2024 - nájdete celú e-shopovú ponuku nášho antikvariátu aj v kamennej predajni na Železničnej ul. 21 v Revúcej.

Srdečne Vás pozývame na návštevu našich nových priestorov a ďakujeme za Vašu trpezlivosť. I dôveru.

S úctou

Antikvariát Starý svet
Skryť