ARS 2/89 - KAPITOLY Z DEJÍN VÝTVARNÉHO UMENIA - Antikvariát

ARS 2/89 – KAPITOLY Z DEJÍN VÝTVARNÉHO UMENIA

Product Description

zostavovateľ Dr. Fedor Kresák; Časopis ARS je umeleckohistorický vedecký recenzovaný časopis, vydávaný Ústavom dejín umenia Slovenskej akadémie vied v Bratislave od roku 1967. Venuje sa dejinám výtvarného umenia a architektúry strednej Európy a ich európskemu kontextu od raného stredoveku až do súčasnosti. Mimoriadne vítané sú štúdie o umení na Slovensku a slovenskom umení. ARS slúži zároveň ako fórum pre reflektovanie teórie, metodológie a dejín historiografie umenia. V súčasnosti ARS vychádza dvakrát ročne a prináša štúdie v slovenskom, anglickom a nemeckom jazyku. (zdroj: sav.sk)

Ďalšie informácie

Žánre

Periodiká
Umenie > dejiny umenia
Zborníky

Krajina autora neuvedené
Storočie autora neuvedené
Podpis
Vydavateľstvo Veda - vydavateľstvo SAV
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1989
Náklad 800
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad neuvedené
Ilustrácie čiernobiele a farebné fotografie, reprodukcie
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 4° Quarto - m (25 - 30cm)
Počet strán 88
Stav dobrý až veľmi dobrý, bez pečiatok a vpisov
Anotácia zostavovateľ Dr. Fedor Kresák; Časopis ARS je umeleckohistorický vedecký recenzovaný časopis, vydávaný Ústavom dejín umenia Slovenskej akadémie vied v Bratislave od roku 1967. Venuje sa dejinám výtvarného umenia a architektúry strednej Európy a ich európskemu kontextu od raného stredoveku až do súčasnosti. Mimoriadne vítané sú štúdie o umení na Slovensku a slovenskom umení. ARS slúži zároveň ako fórum pre reflektovanie teórie, metodológie a dejín historiografie umenia. V súčasnosti ARS vychádza dvakrát ročne a prináša štúdie v slovenskom, anglickom a nemeckom jazyku. (zdroj: sav.sk)
Skladové číslo006949

Ukážky knihy

ars 2-89 – kapitoly z dejin vytvarneho umenia – antikvariat stary svetars 2-89 – kapitoly z dejin vytvarneho umenia – antikvariat stary svet 1
ars 2-89 – kapitoly z dejin vytvarneho umenia

590

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo