ANTICKÉ UMENIE - Strong Donald E. - Antikvariát Starý svet

ANTICKÉ UMENIE

Product Description

200 reprodukcií, z toho 128 farebných; Dr. Donald Emrys Strong je historik umenia. Profesor na univerzite v Londýne; Kniha zahrňuje obdobe od Kréty okolo r. 1700 pr.n.l. až po vládu Konstantina Veľkého v 4. st.n.l. Vyše 200 unikátnych snímok architektúry, sochárskych a maliarskych diel, mozaík a šperkov, získaných od fotografov a inštitúcií z celého sveta nám spolu s textom Dr. Stronga dávajú prehľadný obraz o dejinách, umení a ekonomickom vývoji vyspelých civilizácií v oblasti Stredozemného mora.

Ďalšie informácie

Strong Donald E.
Žánre

Umenie > dejiny umenia

Krajina autora neuvedené
Storočie autora neuvedené
Podpis
Vydavateľstvo Pallas
Edícia Umenie sveta
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1970
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Fridrichovský Marián
Ilustrácie čiernobiele a farebné fotografie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 4° Quarto - m (25 - 30cm)
Počet strán 184
Stav dobrý, pečiatky, čiastočne poškodený prebal
Anotácia 200 reprodukcií, z toho 128 farebných; Dr. Donald Emrys Strong je historik umenia. Profesor na univerzite v Londýne; Kniha zahrňuje obdobe od Kréty okolo r. 1700 pr.n.l. až po vládu Konstantina Veľkého v 4. st.n.l. Vyše 200 unikátnych snímok architektúry, sochárskych a maliarskych diel, mozaík a šperkov, získaných od fotografov a inštitúcií z celého sveta nám spolu s textom Dr. Stronga dávajú prehľadný obraz o dejinách, umení a ekonomickom vývoji vyspelých civilizácií v oblasti Stredozemného mora.
Skladové číslo004509

Ukážky knihy

anticke umenie – antikvariat stary svetanticke umenie – antikvariat stary svet 1anticke umenie – antikvariat stary svet 2
anticke umenie

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo