VEŠTBY NA PRELOM 3. TISÍCROČIA - Silver Jules - Antikvariát Starý svet

VEŠTBY NA PRELOM 3. TISÍCROČIA

Product Description

Obsah: Mühlhiaslove proroctvá-Záhada okolo lesného proroka, Vidiny lesného proroka, Mühlhiaslove proroctvá o svetových vojnách, Svet príde o rozum !, “Pyšné domy na Dunaji a ženské hlavy”, “Muži budú vyzerať ako ženy – a naopak”, “Všetok život bude zničený: nezostane ani kameň na kameni !”, Posledná bitka "od studeného stromu po čiernu vodu !”, Ničivé katastrofy od východu po západ Slnka “keď sa naplní tisícročie”, Vízie lesného proroka: Veľké proroctvá. Staré a nové proroctvá až po začiatok tretieho tisícročia-Útok z Východu, Predpovede o priebehu 3. svetovej vojny, “Tretia z búrok”, “Na pochode po apokalypse”, Pápežov osud v 3. svetovej vojne, Koniec vojen a mierové časy. Sibylské proroctvá spred 2000 rokov- Čo vieme o sibylách, Perzská sibyla, Líbyjská sibyla, Italická sibyla, Erytrejská sibyla, Hellespontská sibyla, Sibyla z Kúm (Cumae), Frýgická sibyla, Židovská sibyla, Delfská sibyla.

Ďalšie informácie

Silver Jules
Žánre

Motivačná literatúra / Ezoterika > ezoterika ostatné
Motivačná literatúra / Ezoterika > veštby & výklad snov

Krajina autora Nemecko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Aktuell
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1999
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Dropčová Eva
Ilustrácie čiernobiele ilustrácie
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 216
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, kniha nemá prebal
Anotácia Obsah: Mühlhiaslove proroctvá-Záhada okolo lesného proroka, Vidiny lesného proroka, Mühlhiaslove proroctvá o svetových vojnách, Svet príde o rozum !, "Pyšné domy na Dunaji a ženské hlavy", "Muži budú vyzerať ako ženy - a naopak", "Všetok život bude zničený: nezostane ani kameň na kameni !", Posledná bitka "od studeného stromu po čiernu vodu !", Ničivé katastrofy od východu po západ Slnka "keď sa naplní tisícročie", Vízie lesného proroka: Veľké proroctvá. Staré a nové proroctvá až po začiatok tretieho tisícročia-Útok z Východu, Predpovede o priebehu 3. svetovej vojny, "Tretia z búrok", "Na pochode po apokalypse", Pápežov osud v 3. svetovej vojne, Koniec vojen a mierové časy. Sibylské proroctvá spred 2000 rokov- Čo vieme o sibylách, Perzská sibyla, Líbyjská sibyla, Italická sibyla, Erytrejská sibyla, Hellespontská sibyla, Sibyla z Kúm (Cumae), Frýgická sibyla, Židovská sibyla, Delfská sibyla.
Skladové číslo007910

Ukážky knihy

vestby na prelom 3 tisicrocia – antikvariat stary svetvestby na prelom 3 tisicrocia – antikvariat stary svet 1vestby na prelom 3 tisicrocia – antikvariat stary svet 2vestby na prelom 3 tisicrocia – antikvariat stary svet 3
vestby na prelom 3 tisicrocia

550

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo