TVORIŤ SA DÁ ZO VŠETKÉHO! - Pedevilla - Antikvariát Starý svet

TVORIŤ SA DÁ ZO VŠETKÉHO!

Viac ako 300 nápadov pre malých i veľkých

Product Description

Pia Pedevilla dokáže vložiť krásu do úplne obyčajných a nenápadných vecí, z ktorých väčšina by inak skončila v nádobe na odpadky. Používa pritom nielen tradičné výtvarné postupy, ale aj moderné obľúbené trendy a techniky, a preto k zhotovovaniu priťahuje celé rodiny a generácie tvorivých ľudí – od prarodičov až po vnúčatá. Jej nápady prebúdzajú fantáziu, podnecujú tvorbu a učia zručnosti práve tých najmenších výtvarníkov, ktorí potrebujú dozor a pomoc dospelých len občas.
Kniha má krásne a názorne ilustrované popisy, ktoré uvádzajú postupy krok za krokom, predlohy v originálnej veľkosti, ktoré však, aj vďaka uvedeným tipom a trikom, umožňujú tvorivo obmieňať motívy podľa vlastnej fantázie.
A prekvapenie na konci knihy – bleskový vyhľadávač darčekov ľahko vyberie ten najvhodnejší darček pre každého člena rodiny, pre priateľov, avšak nájdete v ňom aj rozličné prekvapenia k všetkým sviatkom a obdobiam počas roka i k iným príležitostiam.

Ďalšie informácie

Pedevilla Pia
Žánre

Detská literatúra > náučná & encyklopédie
Populárno-náučná všehochuť (varia) > hobby rôzne

Krajina autora Nemecko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Bookmedia
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Ostrava
Rok vydania 2017
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Strapcová Marianna
Ilustrácie farebné fotografie, ilustrácie
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 4° Quarto - m (25 - 30cm)
Počet strán 143
Stav veľmi dobrý, bez poškodení, či vpisov
Anotácia Pia Pedevilla dokáže vložiť krásu do úplne obyčajných a nenápadných vecí, z ktorých väčšina by inak skončila v nádobe na odpadky. Používa pritom nielen tradičné výtvarné postupy, ale aj moderné obľúbené trendy a techniky, a preto k zhotovovaniu priťahuje celé rodiny a generácie tvorivých ľudí - od prarodičov až po vnúčatá. Jej nápady prebúdzajú fantáziu, podnecujú tvorbu a učia zručnosti práve tých najmenších výtvarníkov, ktorí potrebujú dozor a pomoc dospelých len občas. Kniha má krásne a názorne ilustrované popisy, ktoré uvádzajú postupy krok za krokom, predlohy v originálnej veľkosti, ktoré však, aj vďaka uvedeným tipom a trikom, umožňujú tvorivo obmieňať motívy podľa vlastnej fantázie. A prekvapenie na konci knihy - bleskový vyhľadávač darčekov ľahko vyberie ten najvhodnejší darček pre každého člena rodiny, pre priateľov, avšak nájdete v ňom aj rozličné prekvapenia k všetkým sviatkom a obdobiam počas roka i k iným príležitostiam.
Skladové číslo007281

Ukážky knihy

tvorit sa da zo vsetkeho – antikvariat stary svet
tvorit sa da zo vsetkeho

390

1 na sklade

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo