MAĎARSKÝ POMARANČ - Papucsek Gregor Martin - Antikvariát Starý svet

MAĎARSKÝ POMARANČ

Product Description

oficiálna anotácia: Po čitateľsky úspešnej knihe Peštiansky perkelt (Ikar 2003) známy rozhlasový publicista a glosátor G. M. Papucsek prichádza s jej voľným pokračovaním pod názvom Maďarský pomaranč. Už neuveriteľných dvadsať rokov nás svojím nenapodobiteľným spôsobom pravidelne informuje o živote u našich južných susedov, ktorý detailne pozná a má rád aj s jeho špecifikami či nedostatkami. Nová kniha mapuje druhú dekádu autorovho pôsobenia v Maďarsku, roky 2003 až 2012.
A aký je teda tento náš sused? Podľa Papucseka presne taký ako nevydarený maďarský pomaranč z anekdoty z päťdesiatych rokov, ktorý je vlastne citrón: trochu kyslý, trochu smutný, trochu frustrovaný… Ale je náš.

Ďalšie informácie

Papucsek Gregor Martin
Žánre

Beletria > próza slovenská & česká
Literatúra faktu > eseje

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2013
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie bez obrazových príloh
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 320
Stav veľmi dobrý
Anotácia oficiálna anotácia: Po čitateľsky úspešnej knihe Peštiansky perkelt (Ikar 2003) známy rozhlasový publicista a glosátor G. M. Papucsek prichádza s jej voľným pokračovaním pod názvom Maďarský pomaranč. Už neuveriteľných dvadsať rokov nás svojím nenapodobiteľným spôsobom pravidelne informuje o živote u našich južných susedov, ktorý detailne pozná a má rád aj s jeho špecifikami či nedostatkami. Nová kniha mapuje druhú dekádu autorovho pôsobenia v Maďarsku, roky 2003 až 2012. A aký je teda tento náš sused? Podľa Papucseka presne taký ako nevydarený maďarský pomaranč z anekdoty z päťdesiatych rokov, ktorý je vlastne citrón: trochu kyslý, trochu smutný, trochu frustrovaný... Ale je náš.
Skladové číslo003822

Ukážky knihy

madarsky pomaranc – antikvariat stary svetmadarsky pomaranc – antikvariat stary svet 1
madarsky pomaranc

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo