OKAMŽITÉ OVPLYVNENIE - Pantalon Michael V. - Antikvariát Starý svet

OKAMŽITÉ OVPLYVNENIE

Jediný motivačný postup, ktorý dokázateľne účinkuje za menej než 7 minút

Product Description

Povedzme, že vaši zamestnanci stále chodia do práce neskoro. Horí vám termín a váš tím nespolupracuje. Okamžité ovplyvnenie bude motivovať spolupracovníkov, cudzích ľudí a dokonca aj vás, aby ste sa zmenili. Využite ho u vás doma – bez hrozieb presvedčte deti, aby si upratovali izbu, alebo konečne začnite pravidelne cvičiť. Zvládnite techniku okamžitého ovplyvnenia za pol hodiny a sledujte, ako účinkuje už za sedem minút. Motivačný kouč doktor Michael V. Pantalon vás pomocou šiestich jednoduchých otázok naučí, ako podnietiť zmenu, ako pomôcť ľuďom odhaliť ich silné, vnútorné dôvody na zmenu, rozoznať účinnú „reč zmeny“, vypracovať akčný plán a aj s najtvrdohlavejšími ľuďmi dosiahnuť neuveriteľné výsledky. Okamžité ovplyvnenie je vedecky overený motivačný postup, ktorý využívajú ho veľké firmy, nemocnice, zariadenia na liečenie závislostí, nápravné zariadenia, univerzity, terapeuti a iní. Okamžité ovplyvnenie vám pomôže zvládnuť tvrdohlavého zamestnanca či vyriešiť dlhodobý problém s partnerom a pritom vám ešte zlepšiť vzťahy.

Doktor Pantalon nás prostredníctvom nenásilného rozhovoru, ktorý naozaj trvá iba sedem minút, naučí naštrbiť škrupinku odporu a nechuti na pozitívnu zmenu. Aj v osobne ladených príbehoch zdôrazňuje, že na svoje okolie nesmieme vplývať násilnícky, mentorsky a povýšenecky. Šiestimi otázkami vsugeruje sám sebe alebo iným túžbu a zároveň návod, ako sa zmeniť. Naozaj je to také jednoduché a účinné? Čitateľ, ktorý si knihu kúpi, dozvie sa odpoveď na mnohé otázky a získa šancu na nový začiatok.

Ďalšie informácie

Pantalon Michael V.
Žánre

Motivačná literatúra / Ezoterika > osobnostný rozvoj & vzťahy

Krajina autora USA
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2013
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Polievková Anna
Ilustrácie bez obrazových príloh
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 236
Stav dobrý, bez pečiatok, malá časť textu podčiarknutá ceruzkou
Anotácia Povedzme, že vaši zamestnanci stále chodia do práce neskoro. Horí vám termín a váš tím nespolupracuje. Okamžité ovplyvnenie bude motivovať spolupracovníkov, cudzích ľudí a dokonca aj vás, aby ste sa zmenili. Využite ho u vás doma – bez hrozieb presvedčte deti, aby si upratovali izbu, alebo konečne začnite pravidelne cvičiť. Zvládnite techniku okamžitého ovplyvnenia za pol hodiny a sledujte, ako účinkuje už za sedem minút. Motivačný kouč doktor Michael V. Pantalon vás pomocou šiestich jednoduchých otázok naučí, ako podnietiť zmenu, ako pomôcť ľuďom odhaliť ich silné, vnútorné dôvody na zmenu, rozoznať účinnú „reč zmeny“, vypracovať akčný plán a aj s najtvrdohlavejšími ľuďmi dosiahnuť neuveriteľné výsledky. Okamžité ovplyvnenie je vedecky overený motivačný postup, ktorý využívajú ho veľké firmy, nemocnice, zariadenia na liečenie závislostí, nápravné zariadenia, univerzity, terapeuti a iní. Okamžité ovplyvnenie vám pomôže zvládnuť tvrdohlavého zamestnanca či vyriešiť dlhodobý problém s partnerom a pritom vám ešte zlepšiť vzťahy. Doktor Pantalon nás prostredníctvom nenásilného rozhovoru, ktorý naozaj trvá iba sedem minút, naučí naštrbiť škrupinku odporu a nechuti na pozitívnu zmenu. Aj v osobne ladených príbehoch zdôrazňuje, že na svoje okolie nesmieme vplývať násilnícky, mentorsky a povýšenecky. Šiestimi otázkami vsugeruje sám sebe alebo iným túžbu a zároveň návod, ako sa zmeniť. Naozaj je to také jednoduché a účinné? Čitateľ, ktorý si knihu kúpi, dozvie sa odpoveď na mnohé otázky a získa šancu na nový začiatok.
Skladové číslo006214

Ukážky knihy

okamzite ovplyvnenie – antikvariat stary svet
okamzite ovplyvnenie

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo