VČELÁRSTVO - Novacký Koloman - Antikvariát Starý svet

VČELÁRSTVO

Product Description

tretie, doplnené vydanie (v náklade 5300 kusov) odbornej publikácie od jedného z najvýznamnejších priekopníkov včelárstva na Slovensku – JUDr. Koloman Novacký (1897-1969) bol významný organizátor včelárstva, pričinil sa o rozvoj plemenného chovu včiel na Slovensku, bol významným organizátorom kurzov chovu včelích matiek a propagátor progresívnych zmien v chove včelstva. Vykonal v prospech včelárov významné aktivity, bol zanieteným včelárom a všetku svoju energiu vynakladal v prospech včelárov a na zveľadenie včelárstva na Slovensku. Odchoval kmeň Elena. Od roku 1929 sa usiloval o založenie výskumného ústavu včelárskeho na Slovensku.

Ďalšie informácie

Novacký Koloman
Žánre

Chovateľstvo / Živočíšna výroba > včelárstvo
Príroda > zoológia

Krajina autora Slovensko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry
Edícia Rastlinná výroba
Zväzok v edícii 63.
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1957
Náklad 5300
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad pôvodný text
Ilustrácie čiernobiele a farebné fotografie, schémy, náčrty
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 644
Stav dobrý, bez pečiatok, vpisy ceruzkou na strane obsahu, chýbajúci prebal
Anotácia tretie, doplnené vydanie (v náklade 5300 kusov) odbornej publikácie od jedného z najvýznamnejších priekopníkov včelárstva na Slovensku - JUDr. Koloman Novacký (1897-1969) bol významný organizátor včelárstva, pričinil sa o rozvoj plemenného chovu včiel na Slovensku, bol významným organizátorom kurzov chovu včelích matiek a propagátor progresívnych zmien v chove včelstva. Vykonal v prospech včelárov významné aktivity, bol zanieteným včelárom a všetku svoju energiu vynakladal v prospech včelárov a na zveľadenie včelárstva na Slovensku. Odchoval kmeň Elena. Od roku 1929 sa usiloval o založenie výskumného ústavu včelárskeho na Slovensku.
Skladové číslo005900

Ukážky knihy

vcelarstvo – antikvariat stary svetvcelarstvo – antikvariat stary svet 1vcelarstvo – antikvariat stary svet 2vcelarstvo – antikvariat stary svet 3vcelarstvo – antikvariat stary svet 4
vcelarstvo – novacky

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo