OBĽÚBENCI ŠŤASTENY - McCulloughová Colleen - Antikvariát Starý svet

OBĽÚBENCI ŠŤASTENY

Product Description

tretia časť populárneho sedemdielneho cyklu z dôb antického Ríma – Masters of Rome (Majstri Ríma) (názvy jednotlivých častí: 1. Prvý muž Ríma, 2. Veniec z trávy, 3. Obľúbenci šťasteny, 4. Caesarové ženy 5. Caesar, 6. Říjnový kůň (vydané v češtine), 7. Antonius a Kleopatra (vydané v češtine) ; anotácia k tomuto dielu: Historický román Obľúbenci šťasteny zachytáva obdobie rímskych dejín, o ktorom máme pomerne skromné antické pramene, keďže sa nezachovali celé diela Livia a Cassia Diona, nehovoriac už o Ciceronových písomnostiach z jeho najplodnejšieho obdobia. Čitateľ sa tu oboznámi so začiatkom určitého obdobia rímskych dejín. Sú tu opísané takmer všetky historické udalosti, odohrávajúce sa od začiatku Stredomoria po koniec. Kniha je doplnená kresbami dobových máp. Veľmi užitočné sú aj poznámky a vysvetlivky.

Ďalšie informácie

McCulloughová Colleen
Žánre

Beletria > próza svetová

Krajina autora Austrália
Storočie autora 20.-21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia Masters of Rome
Zväzok v edícii 3.
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1997
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Herman Hviezdoslav, Janák Dušan
Ilustrácie čiernobiele ilustrácie, mapy
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - väčší (22,5 - 25cm)
Počet strán 720
Stav opotrebovaný, bez pečiatok a vpisov, poškodené rohy pevných knižných dosiek (viď foto), puknutý spoj chrbátu a prednej knižnej dosky (cca 4 cm), kniha nemá prebal
Anotácia tretia časť populárneho sedemdielneho cyklu z dôb antického Ríma - Masters of Rome (Majstri Ríma) (názvy jednotlivých častí: 1. Prvý muž Ríma, 2. Veniec z trávy, 3. Obľúbenci šťasteny, 4. Caesarové ženy 5. Caesar, 6. Říjnový kůň (vydané v češtine), 7. Antonius a Kleopatra (vydané v češtine) ; anotácia k tomuto dielu: Historický román Obľúbenci šťasteny zachytáva obdobie rímskych dejín, o ktorom máme pomerne skromné antické pramene, keďže sa nezachovali celé diela Livia a Cassia Diona, nehovoriac už o Ciceronových písomnostiach z jeho najplodnejšieho obdobia. Čitateľ sa tu oboznámi so začiatkom určitého obdobia rímskych dejín. Sú tu opísané takmer všetky historické udalosti, odohrávajúce sa od začiatku Stredomoria po koniec. Kniha je doplnená kresbami dobových máp. Veľmi užitočné sú aj poznámky a vysvetlivky.
Skladové číslo004338

Ukážky knihy

oblubenci stasteny – antikvariat stary svet
oblubenci stasteny

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo