NÁVRH - Kennedy Elle - Antikvariát Starý svet

NÁVRH

Product Description

Vysokoškoláčka Hannah Wellsová konečne stretla príťažlivého chalana. V bežných oblastiach života je sebaistá, ale pokiaľ ide o sex a zvádzanie, brzdí ju traumatická skúsenosť. Lenže ako má upútať platonickú lásku, ak nevystrčí hlavu z ulity?
Arogantný egocentrik Garrett Graham odjakživa túžil po hokejovej kariére, ale zhoršený prospech jeho sen ohrozuje. Navrhne preto spolužiačke Hannah dohodu, ktorá jemu zaručí pozíciu v tíme a jej zas pozornosť milovaného Justina. Neplánovaný bozk však vedie k divokému sexu a samoľúbi sukničkár Garrett si uvedomí, že mu falošný vzťah nestačí. Musí Hannah presvedčiť, že muž, po ktorom túži, je v skutočnosti on. Inokedy stačilo lusknúť a dievčatá sa mu vrhali do náručia. Ale Hannah? Tú len tak nedostane!

Ďalšie informácie

Kennedy Elle
Žánre

Beletria > próza svetová
Beletria > romantika & červená knižnica

Krajina autora Kanada
Storočie autora 21.st.
Podpis
Vydavateľstvo Ikar
Edícia neuvedené
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 2019
Náklad neuvedené
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad Kruteková Klára
Ilustrácie bez ilustrácií
Obálka
Väzba brožovaná (paperback)
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 367
Stav výborný (kniha je nová)
Anotácia Vysokoškoláčka Hannah Wellsová konečne stretla príťažlivého chalana. V bežných oblastiach života je sebaistá, ale pokiaľ ide o sex a zvádzanie, brzdí ju traumatická skúsenosť. Lenže ako má upútať platonickú lásku, ak nevystrčí hlavu z ulity? Arogantný egocentrik Garrett Graham odjakživa túžil po hokejovej kariére, ale zhoršený prospech jeho sen ohrozuje. Navrhne preto spolužiačke Hannah dohodu, ktorá jemu zaručí pozíciu v tíme a jej zas pozornosť milovaného Justina. Neplánovaný bozk však vedie k divokému sexu a samoľúbi sukničkár Garrett si uvedomí, že mu falošný vzťah nestačí. Musí Hannah presvedčiť, že muž, po ktorom túži, je v skutočnosti on. Inokedy stačilo lusknúť a dievčatá sa mu vrhali do náručia. Ale Hannah? Tú len tak nedostane!
Skladové číslo003645

Ukážky knihy

navrh – antikvariat stary svet 1
navrh – antikvariat stary svet

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo