KONZERVOVANIE OVOCIA, ZELENINY, MÄSA A VAJEC V DOMÁCNOSTI - Balaštík J.

KONZERVOVANIE OVOCIA, ZELENINY, MÄSA A VAJEC V DOMÁCNOSTI

Product Description

štvrté, prepracované a doplnené vydanie je komplexným a užitočným sprivodcom danej problematiky

Ďalšie informácie

Balaštík Jaroslav
Žánre

Gastronómia / Domácnosť > kuchárky (gastronómia)
Gastronómia / Domácnosť > someliérstvo & nápoje
Technická literatúra / Priemysel / Doprava > potravinárstvo

Krajina autora Česko
Storočie autora 20.st.
Podpis
Vydavateľstvo Príroda
Edícia Rastlinná výroba
Zväzok v edícii neuvedené
Miesto vydania Bratislava
Rok vydania 1970
Náklad 20000
Prvé vydanie
Jazyk slovenský
Preklad neuvedené
Ilustrácie čiernobiele kresby, tabuľky
Obálka
Väzba tvrdá
Formát 8° Octavo - stred (18,5 - 22,5cm)
Počet strán 388
Stav dobrý, bez pečiatok a vpisov, väzba v poriadku
Anotácia štvrté, prepracované a doplnené vydanie je komplexným a užitočným sprivodcom danej problematiky
Skladové číslo005361
konzervovanie ovocia zeleniny masa a vajec v domacnosti

Nedostupné

Možno by sa Vám páčilo…

Webovú stránku vytvoril mayo